Waarom Légalité - Légalité - Juridisch advies dat het verschil maakt
15695
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15695,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Waarom Légalité

Légalité, advocaten 2.0

Waarom Légalité

Wij vinden dat je als advocaat de navigator bent voor je cliënt. Je stippelt de mogelijke routes uit en begeleidt degene naar zijn of haar eindbestemming. Soms zullen we het stuur overnemen, maar soms lezen we enkel de kaart.

Soms kies je voor de zelfbestuurbare auto en soms wil je zelf kunnen schakelen. We zijn kritisch en stellen vragen. We nemen niet alle zaken aan. Niet iedereen stapt bij ons in de auto. Als we niet geloven in de haalbaarheid van de zaak of de kosten wegen niet op tegen de baten, dan zullen we dat eerlijk zeggen. Wij geloven niet in de toeristische route, wij willen de kortste route naar de eindbestemming, wat zich letterlijk vertaald in een lagere rekening.

Arbeidsrecht0%
Bestuursrecht0%
Milieurecht0%
Omgevingsrecht0%

Een team van specialisten

 

Over Lidwina

Rechtvaardigheid, duidelijkheid en gelijkwaardigheid zijn kernwaarden voor mij. Rechten studeren was voor mij daarom volkomen logisch. Tijdens mijn studie ben ik (hoofd)redacteur geweest van het juridisch tijdschrift ‘In Casu’ en heb ik bij de universiteit gewerkt als student-assistent. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij overheidsinstellingen en bij een organisatieadviesbureau. Daarna heb ik de overstap naar de advocatuur gemaakt waarin uiteindelijk de nadruk kwam te liggen op het strafrecht, het personen- en familierecht en het arbeidsrecht. In 2013 heb ik de specialisatieopleiding Arbeidsrecht van de Grotius Academie afgerond.

 

Naast mijn werk als advocaat ben ik nog werkzaam als docent arbeidsrecht en strafrecht aan de Hanzehogeschool Groningen en – op vrijwillige basis – bij diverse maatschappelijke instellingen.

Meer weten over Légalité?